Dit boek is bedoeld voor paramedici in de praktijk en in opleiding. Reflecteren krijgt meer body als je dit op verschillende niveaus en op meerder manieren kunt doen. Alleen of met anderen, mondeling of schriftelijk, systematisch of spontaan. Tijdens je werk, daarna of juist van te voren. De werkvormen helpen je een handje!

Reflecteren voor paramedici is dé uitgave op het gebied van reflecteren voor paramedici. Reflecteren is een begrip dat verbonden is met de paramedische beroepsuitoefening. Uiteindelijk gaat kwaliteit van zorg immers om wat mensen daadwerkelijk doen. Het is juist dit handelen dat centraal staat in Reflecteren voor paramedici. De uitgave behandelt de theorie van reflecteren in de paramedische beroepspraktijk. De vele praktijkvoorbeelden en werkvormen bieden je de mogelijkheid om actief na te denken over je ervaringen, handelen, gedrag, gevoelens en keuzes in relatie tot de beroepsuitoefening.

Een nieuw boek, gebaseerd op de eerdere boeken over reflecteren van Riet Koetsenruijter en Wilma van der Heide. Nu met auteur Jonas Rubrecht erbij.

Meer informatie en bestellen kan hier:
http://www.boomlemma.nl/gezondheidszorg/catalogus/reflecteren-voor-paramedici-1

978‐94‐6236‐415‐8 paperback 1e druk € 29,50